ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μηνιαία Δίαιτα εξ αποστάσεως 45 € Ισχύει μόνο για πληρωμές με paypal

Αποφασίσατε να χάσετε κιλά αλλά δεν ξέρετε πώς; Χρειάζεστε κάποιον να σας κατευθύνει σωστά και να οργανώσει το πρόγραμμα διατροφής σας; Ψάχνετε μια εύκολη & online λύση από το σπίτι ή τη δουλειά σας;

Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε τον προσωπικό σας διαιτολόγο οπουδήποτε, χωρίς να πρέπει να βρεθείτε προσωπικά σε ένα γραφείο!

Ειδικές Τιμές σε φοιτητές που θα κλείσουν πακέτο

Η φοιτητική ζωή αποτελεί την πρώτη φάση της ζωής μας, όπου καλούμαστε να ρυθμίσουμε μόνοι μας τη διατροφή, μιας και τις περισσότερες φορές δεν έχουμε την μανούλα να μας ετοιμάζει σπιτικό φαγάκι και να πηγαίνει σούπερ μάρκετ, εφοδιάζοντας το ψυγείο και τα ντουλάπια με όλα τα καλούδια.

Έτσι, οι περισσότεροι φοιτητές αναγκάζονται να μένουν νηστικοί για πολλές ώρες, να τρώνε μια φορά την ημέρα, συνήθως αργά το βράδυ και να καταναλώνουν έτοιμο φαγητό. Τα γεύματα αυτά συνήθως είναι πλούσια σε λιπαρά, θερμίδες, αλάτι και φτωχά σε θρεπτικά συστατικά. Και έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της εικόνας του σώματός .

Ωστόσο, με λίγη προσπάθεια και θέληση οι φοιτητές μπορούν να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία όχι μόνο θα τους βοηθήσει να εφοδιάσουν τον οργανισμό τους με θρεπτικά συστατικά αλλά και να έχουν την επιθυμητή απώλεια βάρους.

Είναι σημαντικό πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε δίαιτας να αναγνωρίσετε τις αδυναμίες σας  και να προσπαθήσετε να κάνετε μικρές αλλαγές που θα σας γίνουν τρόπος ζωής .

Διατροφή στην εμμηνόπαυση

Οι έντονες αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας αρχίζουν από την ηλικία των 40 ετών και φτάνουν έως την εμμηνόπαυση. Σε αυτή την περίοδο παρατηρούνται ορμονολογικές αλλαγές που επηρεάζουν το μεταβολισμό σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ παρουσιάζεται απώλεια μυικού ιστού, αύξηση βάρους, απώλεια οστικής μάζας, προεμμηνοπαυσιακά συμπτώματα και αύξηση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
Δυστυχώς, πολλές φορές η εμμηνόπαυση συνοδεύεται από αύξηση βάρους.
Για να επιβραδύνει τις αλλαγές αυτές, η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να προσέχει τη διατροφή και τον τρόπο ζωής της. Οι επιλογές των τροφών του καθημερινού της διαιτολογίου πρέπει να της παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες,
Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη διατροφή ήδη από την προεμμηνοπαυσιακή περίοδο, ώστε να μπορέσουν, όχι μόνο να μειώσουν το βάρος τους αλλά και να το διατηρήσουν σε φυσιολογικά επίπεδα, όταν πια θα μπουν κανονικά στην περίοδο της εμμηνόπαυσης. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή αυτή την περίοδο της ζωής, προφυλάσσει μια γυναίκα από κινδύνους για την υγεία της και βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινότητας.
Με την καθοδήγηση και τη βοήθεια μου, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο που θα τη βοηθήσει στη μετάβαση και την προσαρμογή σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Τιμή : 20€

Υγιεινή διατροφή για παιδιά

Η ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών.
Εχει διαπιστωθεί από έρευνες ότι αν ένα παιδί δεν τρέφεται σωστά όταν είναι μικρό, κινδυνεύει να κάνει λάθος διατροφικές επιλογές δια βίου.

Παράλληλα η ανησυχητική αύξηση της παχυσαρκίας τα τελευταία χρόνια, τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά, είναι λογικό να προβληματίζει τους γονείς που ανησυχούν και θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.
Η εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής διατροφής πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο με την βοήθεια επιστημόνων. Αντίστοιχα, οι γονείς οφείλουν να υιοθετούν ένα σωστό διαιτολόγιο για τα παιδιά τους, το οποίο να ακολουθούν και οι ίδιοι, ώστε να αποτελούν σωστό πρότυπο για τα ίδια.

Η πρόληψη έχει μικρότερο κόστος, οικονομικό και ψυχολογικό, από την θεραπεία. Έτσι και στην περίπτωση των παιδιών, σοφότερο είναι να προλαμβάνουμε καταστάσεις που είναι επικίνδυνες για την υγεία τους.στο χέρι μας να βελτιώσουμε τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και να συμβάλουμε στην διατήρηση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.
Αγοράζοντας αυτό το πακέτο θα σας βοηθήσω να διαμορφώσετε ένα κατάλληλο διατροφικό πλάνο, υγιεινό και ισορροπημένο, με γνώμονα τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού σας.

Τιμή : 40€  περιλαμβάνει 2 διαιτολόγια και  πολλές συνταγές και ιδέες για έξυπνα σνακ

Διατροφή για Γονιμότητα

Έχει αποδειχτεί, μέσω τεκμηριωμένων κλινικών μελετών, ότι σε περιπτώσεις ζευγαριών που η επάρκεια του οργανισμού τους σε απαραίτητες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία στην διατροφή αποκλίνει από τις φυσιολογικές τιμές, παρατηρείται αυξημένο οξειδωτικό stress, που είναι επιβλαβές για τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων.

Με δεδομένο ότι η υγεία του ωαρίου αλλά και του σπέρματος είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις μεθόδους αναπαραγωγής είναι σαφές και κλινικά αποδεδειγμένο ότι το υγιές σωματικό βάρος, η ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή, η στοχευόμενη πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών, η αποφυγή έκθεσης σε τοξίνες από το φαγητό και τα ποτά επιδρούν σημαντικά στην ορμονική ισορροπία, τη γονιμότητα αλλά ευκολία με την οποία επιτυγχάνεται η φυσιολογική σύλληψη αλλά και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Απ’ ότι φαίνεται, το ωάριο και το σπερματοζωάριο είναι τόσο υγιή όσο ο οργανισμός που τα παράγει και αυτό εξαρτάται άμεσα από τη διατροφή που κάνει η γυναίκα αλλά και ό άντρας. Με άλλα λόγια, “η γονιμότητα περνά και από το στομάχι” και η ισορροπημένη διατροφή επηρεάζει τη σύλληψη αλλά και την εγκυμοσύνη.

Τιμή : 30€

Περιλαμβάνει διατροφικό πλάνο με συνδιασμούς τροφίμων που αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης, και τρόφιμα που θα πρέπει ν’ αποφύγεται .

Υγιεινή διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια πολύ σημαντική και γλυκιά περίοδος για τη ζωή μιας γυναίκας. Η καλή και ισορροπημένη διατροφή εκείνο το διάστημα είναι απαραίτητη για την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και για την υγεία της μητέρας. Η ομαλή αύξηση βάρους, η κατανάλωση μεγάλης ποικιλίας τροφίμων και θρεπτικών συστατικών, η χρήση των κατάλληλων συμπληρωμάτων βιταμινών και ιχνοστοιχείων και η αποφυγή του αλκοόλ και του καπνίσματος είναι καθοριστικοί παράγοντες για την ολοκληρωμένη θρεπτική κατάσταση της μητέρας και την σωστή εξέλιξη του εμβρύου. Το ίδιο υγιεινά βέβαια οφείλει να τρέφεται μια γυναίκα και κατά την περίοδο του θηλασμού.
 

Τιμή : 50€  περιλαμβάνει 3 διατροφές για το εκάστοτε τρίμηνο και τις ανάγκες του.

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α   .