Μερίδες: 4 ποτήρια
Υλικά
- 2 μέτρια αγγούρια, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 100 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
- 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο, κομμένο σε κύβους
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα ακέρωτου λεμονιού
- 1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
- 5 παγάκια
- 4 – 5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
gastronomos.gr