Η πιο εύκολη συνταγή για νόστιμα τσιπς λαχανικών

68
Πώς θα τα φτιάξετε 

Κόψτε τα λαχανικά της αρεσκείας (παντζάρι, πατάτα ή γλυκοπατάτα, κολοκύθι, παστινάκι, καρότο, ντομάτα) με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι, σε πολύ λεπτές φέτες ώστε να είναι στο ιδανικό μέγεθος και πάχος για να γίνουν τσιπς. Φροντίστε επίσης όλα τα λαχανικά σας να είναι κομμένα το ίδιο για να ψηθούν ομοιόμορφα και να είναι έτοιμα την ίδια χρονική στιγμή.

Στη συνέχεια, λαδώστε ελάχιστα τις φέτες των λαχανικών με ελαιόλαδο και προσθέστε τα μυρωδικά της επιλογής σας, για να δώσετε επιπλέον γεύση.

Μπορείτε να βάλετε ρίγανη, πάπρικα, λίγο πιπεράκι και αλάτι, δεντρολίβανο, ακόμη και πολτοποιημένο σκόρδο. Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 150 βαθμούς.

Έπειτα ετοιμάστε δύο ταψιά, ένα με τα καρότα, τα παντζάρια και τα κολοκυθάκια και ένα με τις πατάτες και τις ντομάτες γιατί θέλουν περισσότερο χρόνο ψησίματος.

Μην ξεχάσετε να βάλετε τα λαχανικά πάνω σε λαδόκολα για να μην κολλήσουν.

Περιμένετε από 15 λεπτά μέχρι και μία ώρα και τα τσιπς λαχανικών σας είναι έτοιμα.

Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση συνοδέψτε με χούμους , γουακομόλε ή ένα healthy dip γιαουρτιού.